Dezinsectie gandaci

Dezinsectie gandaci

Dezinsectie gandaci

dezinsectie gandaci

Cel mai rau lucru care se pote intampla in casa este infestarea cu gandaci, in special cu gandacii de bucatarie. Este dezgustator, dar este si jenant. Gandacii de bucatarie sunt capabili sa supravietuiasca cu resurse minime. Acestia se hranesc cu o mare varietate de alimente, cum ar fi grasimea, firimiturile, hrana pentru animalele de companie, guma, ceara, resturile de alimente din conserve, etc. Gandacii de bucatarie mananca hartie, iar unii se hranesc chiar si cu bucatele de sapun.

Gandacii de bucatarie pot rezista perioade lungi fara hrana si pot trai multe zile fara apa, atacand orice in casa. Sunt capabili sa se ascunda in cele mai mici fisuri, niste supravietuitori fantastici, putand rezista in cele mai dure conditii. 

Daca ai casa infestata de gandaci, trebuie sa iei masuri imediate. In timp ce se hranesc cu alimente stricate din recipientele de gunoi, acestia poarta organisme bacteriene pe care le depun pe alimentele neacoperite.

Dezinsectia gandacilor executata in mod profesionist

Trebuie sa iei acest lucru in serios si sa faci o prioritate majora. Cel mai bun lucru este sa apelezi la o firma specializata, pentru a elimina intreaga infestare cu gandaci. Daca actionezi de unul singur si incepi sa folosesti diverse solutii, gandacii doar vor migra catre casele vecinilor, devenind imuni la pesticide si spray-uri. Profesionistii folosesc diferite substante chimice, iar sanatatea ta nu va fi in pericol. Vor izola intreaga locuinta, blocand intrarile si prevenind astfel o alta invazie. Apoi va aplica substante chimice pentru a elimina atat gandacii de bucatarie, cat si ouale expuse de acestia. 

Dezinsectie tantari

Pentru deratizare subsolurilor se utilizeaza momeli toxice care sunt realizate prin aplicarea substantelor pe cereale sau alimente. Prin deratizare se realizeasa prevenirea si combaterea de boli bacteriene, virotice si parazitare pe care acesti daunatori le transmit la om cat si la animale. Transmiterea de astfel de afectiuni cum sunt trichineloza, leptospiroza se realizeaza prin muscatura sau contact.

Dezinsectie purici casa

Printre bolile transmise de insecte se numara: malaria, febra butunoasa, boala Lyme transmis de capuse, toxiinfectii alimentare transmise de muste, tifosul murin transmise de purici.

Categorii de insecte pe care putem folosi substante:

  • Gandaci
  • Purici
  • Muste
  • Tantari
  • Furnici
  • Plosnite
  • Paienjeni
  • Termite
  • Insecte de plaja
  • Daunatori depozite si larve