Deratizare Dezinsectie Baia Mare

SALMAR ORHA SRL

Deratizare Dezinsectie Baia Mare reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Deratizare Dezinsectie Baia Mare: SALMAR ORHA SRL.

                                                                                                                                                             

deratizare dezinsectie baia mare

deratizare baia mareSALMAR ORHA SRL este autorizata pentru servicii de Dezinsectie, Dezinfectie si Deratizare Baia Mare - Maramures pentru toate spatiile, atat pentru persoane fizice cat si juridice: birouri, blocuri, cabinete medicale, restaurante, baruri, farmacii, depozite, hale industriale, spitale, ferme, scoli, gradinite, spatii comerciale, apartamente, asociatii de proprietari, frizerii, saloane infrumusetare, magazine, sali de spectacol, parcuri, subsoluri, hoteluri, cinematografe. Toate serviciile noastre de deratizare si dezinsectie sunt destinate spatiilor comune de interior si exterior, pentru prevenirea si combaterea insectelor si rozatoarelor.

  Produsele cu care lucram sunt de ultima generatie, cu eficienta maxima dar in acelasi timp sunt biodegradabile protejand astfel mediul inconjurator. In domeniul activitatii noastre, intotdeauna incercam sa gasim solutii 100% ecologice sa nu punem in pericol sanatatea umana si mediul inconjurator.

ddd baia mare fara-daunatori

  SALMAR ORHA SRL doreste sa vina in sprijinul problemelor dumneavoastra cu daunatorii, si insectele, eliminand neplacerile cauzate de acestea prin sisteme de combatere de ultima generatie. Oferim profesionalism, calitate si promptitudine prin personalul calificat care dispune de utilaje specifice performante si substante eficace, de minima toxicitate pentru om.

                                                                                                                                                             

Dezinsectie - activitatea de combatere a insectelor in stadiul de larva sau adult cu substante chimice specifice. 

Dezinfectie - activitatea de distrugere a germenilor patogeni cu substante specifice, in scopul eliminarii surselor de contaminare. 

Deratizare - activitatea de starpire a soarecilor si sobolanilor prin otravire cu substante chimice sau prin culturi microbiene.

Galerie foto