Deratizare Dezinsectie Cluj-Napoca

DDD Nord

Deratizare Dezinsectie Cluj-Napoca reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Deratizare Dezinsectie Cluj-Napoca: DDD Nord.

ddd-nord cluj napoca

SERVICII - DDD NORD - CLUJ-NAPOCA SI IN TOATA TARA

deratizare dezinsectie cluj napoca

- DEZINSECTIE PROFILACTICA – DE PREVENIRE – IMPIEDICAREA INMULTIRII INSECTELOR
- DEZINSECTIE TERAPEUTICA – DE COMBATERE – DISTRUGE SI INDEPARTEAZA INSECTELE DAUNATOARE
- DEZINFECTIE PRIN TERMONEBULIZARE
- DERATIZAREA SOBOLANILOR SI SOARECILOR
- PROTEJAREA ZONELOR IMPOTRIVA BOLILOR CU TRANSMITERE
- IMPIEDICAREA APARITIEI INSECTELOR PURTATOARE DE BOLI
- COMBATERE VIESPI - TANTARI - MUSTE
- COMBATERE FURNICI - GANDACI
- COMBATERE CAPUSE - PLOSNITE - OMIZI - LARVE

 

deratizare dezinsectie cluj napoca

DDD Nord ofera servicii profesionale de Deratizare-Dezinsectie-Dezinfectie pentru combaterea si prevenirea aparitiei daunatorilor pentru: depozite, magazii, silozuri, hale de depozitare, hale de productie, mori, brutarii, patiserii, restaurante, hoteluri, cafenele, spitale, scoli, gradanite, scari de bloc, camine batrani, centre comerciale, hipermarketuri, supermarketuri, parcuri industriale si de agrement, ferme etc.

servicii ddd romania cluj napoca

Deratizarea si dezinsectia reprezinta actiuni de prevenire a unor boli transmisibile prin intermediul rozatoarelor precum si al insectelor, find bine cunoscut faptul ca a preveni este mai usor decat a combate.

Dezinfectarea sau dezinfectia este procesul care are ca rezultat eliminarea de pe o suprafata sau un obiect a majoritatii microbilor si microorganismelor, fie animale, fie vegetale, daunatoare.

Dezinsectia este ansamblul mijloacelor si metodelor de prevenire si combatere a insectelor, care vehiculeaza si transmit (direct sau indirect) boli infecto-contagioase pentru om si animale.

Serviciile de deratizare si dezinsectie se executa cel putin o data pe semestru si ori de cate ori este nevoie pentru stingerea unui focar. Operatiunile de dezinsectie, dezinfectie si deratizare se presteaza numai de catre operatorul licentiat de A.N.R.S.C.