Deratizare Dezinsectie Odorheiu Secuiesc

IGIENA SERV

Deratizare Dezinsectie Odorheiu Secuiesc reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Deratizare Dezinsectie Odorheiu Secuiesc: IGIENA SERV.

dezinfectie deratizare dezinsectie Odorheiu Secuiesc

IGIENA SERV - SERVICII DDD IN TOATA TARA

ddd igiena Odorheiu SecuiescIGIENA SERV este autorizata la nivel national pentru servicii de dezinsectie, dezinfectie si deratizare atat pentru spatii cu destinatii de productie sau comerciale, cat si pentru spatii rezidentiale.

Pentru toate serviciile DDD avem toate autorizatiile si avizele necesare pentru functionarea in conditii de siguranta si folosirea substantelor impotriva daunatorilor. Utilizam doar substante de calitate care garanteaza rezultate excelente, pentru un timp indelungat. Impreuna cu echipa noastra de profesionisti si echipamentele pe care le detinem va asiguram ca obtineti rezultate eficiente, fara nici o urma de pericole.

             ddd romania Odorheiu Secuiesc  deratizare dezinsectie Odorheiu Secuiesc

ELIMINARE MICROORGANISME - BACTERII - VIRUSURI - MICROBI - PARAZITI
COMBATERE SOARECI - SOBOLANI
COMBATERE FURNICI - GANDACI - MUSTE - TANTARI
COMBATERE CAPUSE - PLOSNITE - OMIZI - LARVE - VIESPI
COMBATERE PAIANJENI - PURICI - PADUCHI

dezinfectie dezinsectie Odorheiu SecuiescServiciile noastre se adreseaza tuturor spatiilor indiferent de complexitate in conditii de eficienta si siguranta: restaurante, patiserii, fast-food-uri, scoli, gradinite, spitale, cantine, cabinete medicale, magazine alimentare, asociatii de proprietari, hoteluri, piete, targuri, oboare, balciuri, cladiri ale institutiilor publice, subsoluri blocuri, apartamente, curti, hale, atelier, birouri, mijloace de transport, spatii exterioare, zone populate, spatii verzi, parcuri.

Dezinfectia se face in scopul prevenirii si combaterii infectiilor si in particular a bolilor transmisibile. Impreuna cu dumneavoastra vom alege metoda cea mai potrivita, tinand cont de caracteristicile spatiului ce urmeaza a fi tratat.

dezinfectie dezinsectie Odorheiu Secuiesc

Oferim solutii profesionale pentru eliminarea insectelor si daunatorilor: gandaci, muste, tantari, furnici, viespi, purici, plosnite, paduchi, paienjeni, molii, daunatori depozite, larve etc. Executia lucrarilor de dezinsectie se face cu ajutorul unor substanta profesionale si a unor echipamente speciale ce reusesc imprastierea substantelor deparazitare in locurile greu accesibile.

Indiferent de zona sau activitate, serviciile de deratizare, dezinfectie, dezinsectie sunt o necesitate pentu a asigura un trai sanatos, atent protejat de focarele de infectie.

Galerie foto