Deratizare Dezinsectie Piatra Neamt

DDD NEAMT SRL

Deratizare Dezinsectie Piatra Neamt reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Deratizare Dezinsectie Piatra Neamt: DDD NEAMT SRL.

deratizare piatra neamt

deratizare-dezinsectie-neamtDDD NEAMT va ofera servicii de deratizare dezinsectie si dezinfectie in Piatra Neamt si imprejurimi, atat pentru persoane fizice, cat si pentru persoane juridice, institutii.

Servicii de Dezinsectie, Dezinfectie si Deratizare Piatra Neamt pentru orice tip de spatiu: birouri, blocuri, cabinete medicale, asociatii proprietari, restaurante, baruri, farmacii, depozite, hale industriale, spitale, ferme, scoli, gradinite, spatii comerciale, apartamente, case, zone rezidentiale, gradini, livezi, parcuri auto, sali de spectacol, parcuri, subsoluri, cladiri birouri, cinematografe.

Combatem si prevenim eficient raspandirea insectelor, rozatoarelor si germenilor patogeni, surse permanente de boli si pagube materiale folosind metode de lucru actuale si substante eficiente, pentru a va asigura servicii la standarde calitative inalte.

deratizare-ddd piatra-neamt


Dezinfectie - activitatea de distrugere a germenilor patogeni cu substante specifice, in scopul eliminarii surselor de contaminare.

Exista o gama larga de servicii de dezinfectie disponibile, care pot fi utilizate pentru a curata si dezinfecta diferite tipuri de medii si suprafete. Aceste servicii pot fi oferite atat in scopuri preventive, cat si pentru a combate raspandirea agentilor patogeni, inclusiv a virusurilor.

 • Dezinfectarea spatiilor interioare: Acest serviciu implica curatarea si dezinfectarea generala a spatiilor interioare, cum ar fi birouri, locuinte, scoli, hoteluri si alte cladiri comerciale sau rezidentiale. Se utilizeaza produse de dezinfectie eficiente impotriva unei game variate de agenti patogeni, inclusiv virusuri.
 • Dezinfectarea spatiilor publice: Serviciile de dezinfectare a spatiilor publice sunt adesea necesare pentru locuri cu trafic intens de oameni, cum ar fi centre comerciale, statii de transport public, aeroporturi, sali de sport si alte facilitati publice. Aceste servicii pot include curatarea si dezinfectarea suprafetelor frecvent atinse, cum ar fi clante, balustrade si butoane de ascensor.
 • Dezinfectarea vehiculelor: Daca aveti nevoie sa dezinfectati vehicule comerciale sau personale, cum ar fi autobuze, taxiuri, masini de inchiriat sau autoturisme personale, exista servicii specializate care pot efectua aceasta activitate. Acestea pot implica curatarea si dezinfectarea interiorului vehiculului, inclusiv a scaunelor, volanului si altor suprafete atinse frecvent.
 • Dezinfectarea spatiilor medicale: In institutiile medicale, cum ar fi spitalele, clinici si cabinetele medicale, serviciile de dezinfectare sunt esentiale pentru a asigura un mediu curat si sigur pentru pacienti si personalul medical. Aceste servicii implica adesea protocoale speciale de curatare si dezinfectare, inclusiv utilizarea de substante chimice puternice si echipamente specializate.

Deratizare - activitatea de starpire a soarecilor si sobolanilor prin otravire cu substante chimice sau prin culturi microbiene.

Serviciile de deratizare se ocupa de eliminarea si controlul rozatoarelor, cum ar fi sobolanii si soarecii. Aceste servicii sunt importante pentru a proteja mediul inconjurator si a preveni daunele cauzate de rozatoare, precum deteriorarea proprietatilor, transmiterea bolilor si contaminarea alimentelor.

 • Inspectie si evaluare: Un serviciu de deratizare va efectua o inspectie detaliata a zonei afectate pentru a identifica sursa infestarii si pentru a evalua gradul infestarii. Acest pas este esential pentru a dezvolta un plan eficient de combatere a rozatoarelor.
 • Tratamente de deratizare: In functie de evaluare, se vor utiliza diverse metode si substante pentru a controla si elimina rozatoarele. Acestea pot include utilizarea de capcane, momeli rodenticide sau alte tehnici specifice. Este important ca aceste tratamente sa fie realizate in mod sigur si responsabil, pentru a minimiza riscul pentru oameni si alte animale de companie.
 • Sigilarea si excluderea: Pe langa tratarea infestarii actuale, serviciile de deratizare pot recomanda si implementa masuri preventive, cum ar fi sigilarea gaurilor si a crapaturilor prin care rozatoarele pot intra in cladiri sau zonele afectate. Aceasta poate ajuta la prevenirea unei noi infestari.
 • Monitorizare si intretinere: In unele cazuri, serviciile de deratizare pot oferi monitorizare continua si intretinere pentru a asigura ca problema nu reapare. Acest lucru poate include verificarea periodica a zonei, inlocuirea momelilor sau reaplicarea tratamentelor, daca este necesar.

Serviciile de deratizare trebuie efectuate pe tot parcursul anului si cu o intensitate mai mare primavara si toamna. Atunci resursele de hrana din zona culturilor agricole se imputineaza si temperaturile exterioare devin tot mai coborate.


Dezinsectie - activitatea de combatere a insectelor in stadiul de larva sau adult cu substante chimice specifice.

Exista servicii de dezinsectie care se ocupa de combaterea si controlul insectelor nedorite in diferite medii, cum ar fi locuinte, cladiri comerciale, institutii publice si industriale. Aceste servicii de dezinsectie sunt esentiale pentru a preveni si a controla infestarile de insecte care pot provoca disconfort, daune materiale si probleme de sanatate.

 • Dezinsectie pentru controlul insectelor de interior: Aceasta forma de dezinsectie vizeaza eliminarea si prevenirea insectelor care patrund in interiorul cladirilor, cum ar fi furnici, gandaci de bucatarie, gandaci de canalizare, plosnite de pat, soareci si alte insecte comune. Se pot utiliza tratamente chimice sau metode non-toxice, precum capcane sau metode termice, pentru a controla infestarile.
 • Dezinsectie pentru controlul insectelor de exterior: Acest tip de serviciu se concentreaza pe combaterea si controlul insectelor care pot afecta spatiile exterioare, cum ar fi gradinile, terasele, curtile si zonele verzi. Insectele comune care pot fi tinte pentru dezinsectie includ mustele, tantarii, tantarii tigru, paianjenii, capusele si altele. Se pot utiliza tratamente chimice, tratamente biologice sau alte metode specifice pentru a controla infestarile de insecte.
 • Dezinsectie specializata pentru anumite tipuri de insecte: Pentru infestarile de insecte specifice sau pentru zonele cu riscuri mai mari, pot exista servicii specializate de dezinsectie. Acestea pot include combaterea termitelor, combaterea viespilor sau eliminarea cuibului de albine, de exemplu. Astfel de servicii sunt realizate adesea de personal calificat si experti in gestionarea infestarilor specifice.
 • Monitorizare si intretinere: In unele cazuri, companiile de dezinsectie ofera servicii de monitorizare si intretinere continua pentru a asigura ca problema nu reapare. Acest lucru poate include inspectii periodice, aplicarea de tratamente preventive si luarea masurilor adecvate pentru prevenirea infestarilor ulterioare.

                                                                                                                                                             

DERATIZARE • DEZINSECTIE • DEZINFECTIE PIATRA NEAMT

COMBATERE SOARECI - SOBOLANI
COMBATERE FURNICI - GANDACI
COMBATERE CAPUSE - PLOSNITE - OMIZI - LARVE
COMBATERE PAIANJENI - PURICI - PADUCHI
COMBATERE VIESPI - TANTARI - MUSTE

Galerie foto