Deratizare Dezinsectie Piatra Neamt

DDD NEAMT SRL

Deratizare Dezinsectie Piatra Neamt reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Deratizare Dezinsectie Piatra Neamt: DDD NEAMT SRL.

deratizare piatra neamt

deratizare-dezinsectie-neamtDDD NEAMT SRL va ofera servicii de deratizare dezinsectie si dezinfectie la preturi foarte mici,atat pentru persoane fizice cat si pentru persoane juridice (contracte). 

Servicii de Dezinsectie, Dezinfectie si Deratizare Piatra Neamt pentru orice tip de spatiu: birouri, blocuri, cabinete medicale, asociatii proprietari, restaurante, baruri, farmacii, depozite, hale industriale, spitale, ferme, scoli, gradinite, spatii comerciale, apartamente, case, zone rezidentiale, gradini, livezi, parcuri auto, sali de spectacol, parcuri, subsoluri, cladiri birouri, cinematografe.

Combatem si prevenim eficient raspandirea insectelor, rozatoarelor si germenilor patogeni, surse permanente de boli si pagube materiale folosind metode de lucru actuale si substante eficiente, pentru a va asigura servicii la standarde calitative inalte.

                                                                                                                                                             

deratizare-ddd piatra-neamt

Serviciile de deratizare trebuie efectuate pe tot parcursul anului si cu o intensitate mai mare primavara si toamna. Atunci resursele de hrana din zona culturilor agricole se imputineaza si temperaturile exterioare devin tot mai coborate.

Dezinsectie - activitatea de combatere a insectelor in stadiul de larva sau adult cu substante chimice specifice.

Dezinfectie - activitatea de distrugere a germenilor patogeni cu substante specifice, in scopul eliminarii surselor de contaminare.

Deratizare - activitatea de starpire a soarecilor si sobolanilor prin otravire cu substante chimice sau prin culturi microbiene.

DERATIZARE • DEZINSECTIE • DEZINFECTIE PIATRA NEAMT

COMBATERE SOARECI - SOBOLANI
COMBATERE FURNICI - GANDACI
COMBATERE CAPUSE - PLOSNITE - OMIZI - LARVE
COMBATERE PAIANJENI - PURICI - PADUCHI
COMBATERE VIESPI - TANTARI - MUSTE

Galerie foto