Deratizare Dezinsectie Targu Jiu

DEZINEB PREST SRL

Deratizare Dezinsectie Targu Jiu reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Deratizare Dezinsectie Targu Jiu: DEZINEB PREST SRL.

                                                                                                                                                             

deratizare dezinsectie targu jiu

deratizare-dezinfectie-tg-jiuDEZINEB PREST SRL este autorizata pentru servicii de Dezinsectie, Dezinfectie si Deratizare Targu Jiu - Motru si pe raza judetului Gorj pentru toate spatiile, atat pentru persoane fizice cat si juridice: birouri, blocuri, cabinete medicale, restaurante, baruri, farmacii, depozite, hale industriale, spitale, ferme, scoli, gradinite, spatii comerciale, apartamente, asociatii de proprietari, frizerii, saloane infrumusetare, magazine, sali de spectacol, parcuri, subsoluri, hoteluri, cinematografe. Toate serviciile noastre de deratizare si dezinsectie sunt destinate spatiilor comune de interior si exterior, pentru prevenirea si combaterea insectelor si rozatoarelor.

Va oferim o colaborare profesionala pentru orice tip de serviciu Deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie, pe baza unui contract de prestari servicii.

Serviciile de deratizare trebuie efectuate pe tot parcursul anului si cu o intensitate mai mare primavara si toamna. Atunci resursele de hrana din zona culturilor agricole se imputineaza si temperaturile exterioare devin tot mai coborate.

Detinem toate autorizatiile si certificarile obligatorii de functionare

Certificat ISO 9001 - standard al calitatii, ISO 14001 - standard de mediu, OHSAS 18001 - standard international privind Sistemul de Management al Sanatatii si Securitatii. Detinem autorizatia necesara prestarii de servicii DDD (deratizare, dezinsectie, dezinfectie), emisa de "Directia Sanitar Veterinara si Pentru Siguranta Alimentelor", precum si personal calificat in domeniu.

autorizatii ddd gorj

Societatea noastra va ofera servicii de dezinfectie ecologica printr-un concept ecologic modern, efectuat prin nebulizare folosind solutii biodegradabile.

Dezinfectie ecologica - operatia de distrugere in mediul fizic a formelor vegetale ale micro-organismelor (bactericid, fungicid, virucid, levuricid, tuberculocid si sporicid.) in scopul prevenirii si combaterii infectiilor si, in particular, a bolilor transmisibile.

dezinfectie NOCOSPRAY NOCOLYSE ECOLOGIC tg jiuConceptul ecologic marcat CE 0499, are la baza combinatia dintre nebulizatorul modern Nocospray 2 Digital si dezinfectantul Nocolyse Neutral (Peroxid de hidrogen). Dezinfectantul este biodegradabil pana la 99.9%, nu este toxic, alergen, este anticoroziv (ceata uscata), nu genereaza rezistenta la bacterii.

Eficienta dezinfectiei ecologice este bactericida, fungicida, virucida, levuricida, tuberculocida si sporicida, dezinfectantul este nebulizat pentru formarea unui aerosol, care este apoi propulsat de turbina nebulizatorului asociind viteza foarte mare a particulelor cu incalzirea lor prealabila.

Dimensiunea particulelor formate (in medie 5 µ) in ceata fara umezire asigura depunerea lenta si perfect uniforma pe fiecare cm2 al spatiului dezinfectat, evitand umiditatea si coroziunea, nu se formeaza deloc compusi organici volatili datorita descompunerii rapide a mai mult de 99.9% din ceata in urma careia nu ramane nimic dupa ce a actionat, nu necesita nici o actiune inainte de dezinfectie cu exceptia curatarii incarcaturii organice (reziduri) cu un detergent bun si de asemenea nu este necesara uscarea sau aerisirea incaperilor.

Va recomandam cu caldura serviciile noastre.

Dezinfectie ecologica la urmatoarele preturi:

- Pret lei/m3 /interventie = 2.00 lei

In functie de valoarea contractului si volumul supus dezinfectiei preturile se negociaza.

In speranta unei colaborari reciproc avantajoase, va multumim!

                                                                                                                                                             

DERATIZARE • DEZINSECTIE • DEZINFECTIE TARGU JIU - GORJ

COMBATERE SOARECI - SOBOLANI
COMBATERE FURNICI - GANDACI
COMBATERE CAPUSE - PLOSNITE - OMIZI - LARVE
COMBATERE PAIANJENI - PURICI - PADUCHI
COMBATERE VIESPI - TANTARI - MUSTE

Galerie foto